Sporthal Luttenberg

Welkom op de site

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Wandeldriedaagse

E-mail Afdrukken PDF

 

2e Luttenbergse Avond Wandel 3-daagse van start

Na het grote succes van vorig jaar kan er op 5, 6 en 7 juni weer genoten worden van onze prachtige omgeving, waarbij ook nog eens een sportieve prestatie geleverd wordt. Als Stichting Sportbelangen Luttenberg willen we graag ons steentje bijdragen aan een gezonde levensstijl.

Op drie avonden kan er een wandeling van 5 of 10 kilometer gemaakt worden, waarbij er tussen 18.00 en 18.30 uur gestart wordt vanaf de Sporthal aan de Heuvelweg.
Zowel jong als oud kan meedoen, u kiest zelf de te lopen afstand. Onderweg zal er een tussenstop zijn, waar een gezonde versnapering wordt aangeboden. Als u alle avonden present bent, zal er na afloop een blijvende herinnering voor u klaar liggen.

Speciale aandacht is er voor de kinderen, voor hen hebben wij nog een aantal verrassingen in petto.

Kinderen van de basisschool krijgen de mogelijkheid zich vooraf via school aan te melden, waarbij ook de startkaart alvast wordt uitgereikt.

Ook u kunt zich vooraf inschrijven ( t/m maandag 4 juni), door het inschrijfformulier in te vullen. Uiteraard kunt u zich ook op 5 juni zelf nog inschrijven. Inschrijfgeld bedraagt € 5,-, kinderen van 4-16 jaar € 2,50 en kinderen tot 4 jaar zijn gratis.

We kunnen ons voorstellen dat u nog een aantal vragen heeft, bijvoorbeeld:

1. Kan ik met een kind in de wandelwagen meelopen?

Antw: Op de 5 kilometer route gaat dat wel, de 10 kilometer gaat over ruiger terrein.

2. Kan ik de hond meenemen?
Antw: Een deel van de routes kan over particulier terrein gaan. Om dieren niet te verstoren en verspreiding van dierziekten te voorkomen zijn honden niet toegestaan. Tevens verwachten wij een groot aantal deelnemers, in het kader van de veiligheid van ieder, kunnen wij honden niet toestaan.

3. Kan ik ook 1 of 2 dagen wandelen?
Antw: Jazeker kan dat, u ontvangt dan echter geen herinnering en het inschrijfgeld blijft hetzelfde.

4. Is er EHBO aanwezig?
Antw: Ja, er zal bij de sporthal een EHBO-post worden ingericht, waar u gedurende de wandeling een beroep op kunt doen. Iedereen loopt voor eigen risico. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei schade.


Indien u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met ons door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of door te bellen met Monique Slot: 06-22 65 94 68

Hebt u er ook zo'n zin in? Schrijf u in door middel van het invullen van dit formulier.

 

Laatst aangepast op vrijdag, 20 april 2012 12:35
 

Wandelclub Luttenberg

E-mail Afdrukken PDF

Wandelclub Luttenberg

Afgelopen week hebben wij in de sporthal een bijeenkomst gehouden met een aantal geïnteresseerden, betreffende wandelen in groepsverband. Er is geïnventariseerd wat de wensen en mogelijkheden zijn van de geïnteresseerden. Wandelen in groepsverband is gezellig, leuk en gezond.

Afgesproken is om in de maand april te gaan starten met wandelochtenden en -avonden. Op woensdag 4, 11 en 18 april wordt er ´s ochtends gestart om 09.00 uur. Op donderdag 5, 12, 19 april wordt er ´s avonds gestart om 18.00 uur. Vertrek vanaf de sporthal.

Ook heeft er zich op de bijeenkomst een leidinggevende gemeld die ons wil gaan begeleiden. Dus ook starters worden goed op weg geholpen, u hoeft dus geen ervaren wandelaar te zijn.

Iedereen kan hieraan meedoen, er zijn geen kosten aan verbonden en ook HEREN zijn meer dan welkom.

Trek goede “wandelschoenen”  aan, gemakkelijke kleren en neem een flesje water mee voor onderweg.

Vindt u het leuk om te wandelen, loop dan een van deze dagen (of elke week) met ons mee.

U kunt zich met deze ochtenden of avonden voorbereiden op onze eigen avond-3-daagse of bijvoorbeeld de Sallandse Wandel-4-daagse.

Ook hebben wij afgesproken een lijst aan te leggen met daarop geïnteresseerden, waarbij iedereen kan aangeven waar zijn of haar interesses liggen. Deze mensen worden verder ingelicht met informatie van de provinciale bond, hier staan bijvoorbeeld zeer leuke wandeltochten in Overijssel in vermeld, of als er een bijzondere tocht is, dan hoort u ook van ons.

Wilt u dus wel eens wandelen met een groep, of met een aantal mensen, geef dan door of u een geoefende wandelaar bent, wat uw wensen zijn en wij kunnen kijken of we dat met elkaar kunnen ´matchen´.

Om u aan te melden als belangstellende,  mail dan naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Voor meer vragen kunt u bellen met Irma Schoorlemmer 06-13110326

 

Sporthal levert kampioen af: SDOL A1

E-mail Afdrukken PDF

Laatst aangepast op maandag, 19 maart 2012 22:31
 

SDOL A1 kampioen???

E-mail Afdrukken PDF

SDOL A1 handbal wordt kampioen!

SDOL A1 heeft vanavond in een geweldige pot handbal met 18-30 gewonnen van naaste concurrent Nw Heeten. Hierdoor zijn ze op een voorsprong gekomen van 4 punten. Volgende week kunnen ze in onze eigen thuishal kampioen worden als ze gaan winnen van Zwolle.

We hopen op een volle sporthal. Komt allen om deze talenten aan te moedigen!

 

SDOL recreanten 2 kampioen!

E-mail Afdrukken PDF

SDOL recreanten kampioen

Woensdag 7 maart zijn de recreanten 2 kampioen geworden door een overwinning op CVO uit Vaassen.

Na afloop werd dit uitgebreid gevierd tot in de kleine uurtjes!

 


Pagina 10 van 18


Europees Landbouwfonds
voor Plattelandsontwikkeling:
Europa investeert in zijn platteland

Inloggen