ballen
klok
deachterberg
materiaal2
gang
beachhandbal1280x266
bar2
vanafdeweg
gym

Oudejaarsborrel vrijwilligers sporthal

Vrijdag 29 december hielden we onze traditionele oudejaarsborrel met gehaktbal voor onze vaste vrijwilligers. Dit is de groep vrijwilligers die wekelijks de schoonmaak doet, het onderhoud verzorgt en die op een vaste avond achter de bar staan om ons te helpen. We hebben samen met bestuursleden gezellig wat gedronken en teruggeblikt op het afgelopen jaar.

 

 

 

 

Ook in 2017 hebben we een mooi stabiel jaar gehad en mede dankzij die vrijwilligers financieel goed gedraaid. We hebben ook weer de nodige investeringen gedaan: het aanbrengen van isolatie in de sporthal en 2 kleedkamers om het geluid beter te maken, nieuwe houten banken buiten op het terras, 2 kunststofbanken langs het hoofdveld en onze mooie nieuwe website. Ook hebben we een bijdrage geleverd aan het speelplein van Esmoreit en aan de verbeteringen aan de Heuvelweg.

Voor het komend jaar staan ook weer verschillende activiteiten op stapel. Zo maakt Stichting Sportbelangen de nieuwe beweegroute mogelijk. Ook dragen we bij aan het nieuwe elektronische scorebord. Onze Nijboer Triathlon is voorgedragen als kwalificatiewedstrijd voor de Europese kampioenschappen in Turku Finland. En we gaan in het kader van Luttenberg 700 weer een groots sportgala organiseren.

Kortom we blijven in beweging!

Iedereen hartelijk dank voor de inzet in het afgelopen jaar en op naar een bruisend en mooi sportief 2018!

 

Bestuur Stichting Sportbelangen Luttenberg

 

 

 

 

ACHTERBERG  ZAALVOETBAL-TOERNOOI ZONDAG 14 JANUARI

 

Wanneer de feestdagen en de nieuwjaarsrecepties weer achter de rug zijn wordt het weer tijd om te gaan sporten. Op zondag 14 januari is er tijdens de winterstop weer het gezellige Achterberg zaalvoetbaltoernooi. In Sporthal ‘De Achterberg’ wordt door de SSL dan alweer het 9e Achterberg zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Voor meer informatie en inschrijven klik  hier.  

 

Foto’s Nijboer Triathlon 2017 online

Meer foto’s op de Foto’s-pagina

De strafbox

We willen jullie even informeren over een nieuwe regel die dit jaar door de NTB wordt toegepast om stayeren tegen te gaan, namelijk de blauwe kaart! Voorheen kon je door de jury op de motor gewaarschuwd worden voor stayeren en uiteindelijk als straf een ‘stop and go’ krijgen. Nu is daar de blauwe kaart voor in de plaats gekomen en wordt er op het circuit een strafbox ingericht.Deze strafbox zal in de buurt van de wisselplaats geplaatst worden en als je een blauwe kaart krijgt betekent dat: 1 minuut tijdstraf voor de 1/8 afstand en 2 minuten voor de 1/4 afstand. Negeren van de blauwe kaart zal resulteren in een diskwalificatie.

© 2018 Sporthal de Achterberg

webbouw: SJT/multimedia